Качествената директория за статии

Качествената директория за статии
Днес, за да публикувате PR или публикация, насочена към Ваш продукт, оферта, услуга е често срещано явление.
Причината се крие в това, че има поне два положителни аспекта.
Нека Ви ги представим:
1. Добавяйки PR статия в медия, или пък в директория за статии (при това не каквато и да е, а качествена такава), то Вие получавате едновременно и тежест към Ваш сайт чрез обратна връзка, и рекламно послание, което може да достигне до клиентите).
2. Съотношението цена – време. Давате ли си сметка, че повечето директории за статии, включително и проектът на VISEO LTD www.Blogomania.org не премахват линкове или старо съдържание дори 4-10 години след публикуването. Това какво Ви говори? Че с еднократно заплащане получавате дългосрочен PR.

Естествено, често клиентите нямат на разположение PR статии и се налага да се прибягва до копирайтъри, журналисти на свободна практика и други. Именно поради горните две причини е важно съдържанието Ви да е изпипано, изрядно и да е насочено едновременно към търсещите машини и евентуалните Ваши бъдещи потребители.
По-горе Ви споменахме за Блогомания, а сега е време да Ви поканим да участвате и Вие, читателите на Дигитален Маркетинг Ком в нея.
От 2018 година бе въведена символична такса, чрез която можете да публикувате една ПР публикация. За специалисти, които са в маркетниг отдел на компании се предлага и услугата “Годишен абонамент за публикуване на неограничен брой публикации”.

За участие, въпроси, коментари, можете да пишете на office at w-seo dot com или да посетите www.blogomania.org и от секция “за контакти” да се свържете с екипът по поддръжката.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
102949.5 based on 186 votes
Brand Name
W-SEO.com
Product Name
Публикуване на статия в Blogomania.org
Price
BGN 5
Rate article
Дигитален Маркетинг
Add a comment