Запитване за SEO

Запитване за SEO

Как да отправите запитване за SEO към агенция, предлагаща услуги по оптимизация на сайтове за търсещи машини? На какво да наблегнете и какви въпроси да зададете… Именно с това ще Ви запознаем в настоящата статия.

На първо място, когато отправяте запитване към SEO агенция, добре е да посочите сайтът, за който търсите подобни услуги. Посочете го и разяснете в детайли от кога го имате, какви мерки се предприели до този момент, дали в абонамента за направата на сайта е включена и поддръжка.

След като предоставите основна информация за сайта си, споделете ориентировъчен бюджет, който сте заделили за SEO. По този начин ще получите адекватна оферта, конкретизирана и персонализирана за Вашите цели…

Опоменете ключовите думи и фрази, по които желаете да се класирате на по-предни места. Ако в тази точка изпитвате затруднение, просто опоменете, че желаете фирмата, агенцията да направи кратък рисърч и да определи кои ключови думи биха довели до ефективност, спокойно можете да се доверите на SEO агенциите в този аспект, тъй като едва ли ще Ви излъжат.

Поискайте и SEO план, както и оферта за SEO одит, тъй като е изключително важно да се види настоящия сайт в детайли, да се преразгледа кода, структурата, съдържанието, съответно след това да се предприемат адекватни мерки по популяризирането в търсещите машини.

Какво не бива да правите? Често сме получавали запитване от рода на: Искаме да поръчаме SEO за сайта www.wseo.info (например), какво можете да направите?

Съветваме Ви да отделите малко повече време, за да съставите добре искането си, за да може фирмата, която евентуално ще работи с Вас да придобие максимална представа за онлайн бизнесът Ви.

За да Ви улесним, Ви прилагаме и примерен шаблон, който можете да копирате, като замените само удебелените символи:

Здравейте,

Запознат сме, че чрез ефективна SEO стратегия можем да повишим оборота на онлайн магазина си значително… Бихме желали да получим оферта за месечно обслужване.

Сайтът ни е www.InternetMagazini.com

Бюджетът, с който разполагаме е 1000.00 (хиляда лева месечно), като желаем да ни направите кратък SEO план, в който да включите етапите по оптимизиране, да анализирате настоящите позиции и да ни споделите какво може да се подобри…

Допълнителни въпроси можете да отправяте на GSM: Ваш телефонен номер, или на електронната ни поща. Удобно е да се свързвате с нас всеки ден от 9 до 17 часа.

Благодарим Ви предварително!

С уважение,

Име, Фамилия

Rate article
Дигитален Маркетинг
Add a comment