Spread the love

Повечето мениджъри на дигитални агенции не правят компромис, що се касае за удобство в офиса. Сами се досещате, прекарват се часове наред в седнало положение.

Но от къде пазаруват CEO-тата на дигиталните агенции? И ползват ли геймърски столове, или държат на лукса и изискаността?

Именно на тези въпроси отговорим в настоящата статия.

Едни от популярните и предлагащи най-богато разнообразие офис столове, това е онлайн магазин Sedni.bg. Именно и той е един от любимите на повечето ИТ мениджъри.

Разгледайте предложенията и ще се уверите, че нещата са качествени, а разнообразието – възможно най-голямо.

Ако си падате по геймърските периферни устройсва, геймърските столове, също разгледайте предложенията. Някои столове струват хиляди левове, но това не бива да ви плаши. Качеството и луксът, плюс удобството струват скъпо, но това се отплаща.

Този стол е върхът на айсберга…

Класически премиум модел. Стилен и удобен. Не е изненадващо, че се търси. Благородният дизайн подчертава високия статус на собственика и създава атмосфера на увереност и надеждност в интериора на офиса. Тапицерията е изработена от естествена кравешка кожа, предимството на която е мекота и дишане. Кожата е мека и приятна на допир. Както знаете, кожен стол придава лукс и комфорт, но трябва да се има предвид, че естествената кожа ще изисква грижи. Механизмът за въртене на офсета осигурява плавно, удобно люлеене и позволява облегалката да бъде заключена във всяко положение. Свободното движение е чудесно за бързо отказване от писането, отговаряне на телефонни обаждания и отпускане.