Персонализирани URL адреси чрез WSO.bg

Персонализирани URL адреси чрез WSO.bg SEO
Персонализирани URL адреси чрез WSO.bg

Персонализиран URL адресе уникален уеб адрес, брандиран за маркетингови цели. Персонализираният URL адрес ви помага да съкратите дълга връзка на вашия сайт, за да бъде по-съвместима с вашата марка.

Поради това, Вашите URL адреси ще се възприемат като по-надеждни и марката ви може да получава реализации след кликване.

Днес ще Ви разкажем за какво можете да ползвате съкратени URL адреси и ще препоръчаме една услуга, която благодарение на дигитална агенция Висео можете да ползвате безплатно.

Персонализиран URL адрес Известен също като марков линк, тъй като чрез приложение за персонализиране прави вашия сайт запомнящ се, отличителен и описателен за насочване на посетителите от едно място на друго.

URL персонализация. Персонализираният URL адрес често включва име или идентичност на марката, за да подпомогне директния трафик от имейл маркетинг или маркетингови дейности в социалните медии.

Извършено проучване за персонализирани URL адреси с марк посочва, че когато в URL адресът се съдържа марката, то кликаемостта (CTR) е с около 34 % по-голяма, отколкото при линкове, в които няма бранд.

Например, един URL адрес може да изглежда така:

https://w-seo.com/p-32-23.php, но може да изглежда и така: https://wso.bg/ViSeO и тук питането ни е, кой линк би довел до по-голямо доверие у потребителите? Естествено, че https://wso.bg/ViSeO.

Персонализирани URL адреси чрез WSO.bg
SITE SUPPORT BY W-SEO com

Персонализиран URL адрес – полезен за възприятието на клиентите и вашата маркетингова стратегия, тъй като съдържа ясна, проста и целенасочена информация за вашите посетители. Името на връзката ви казва кой сте и ясно ви казва къде да кликнете върху него.

Персонализиран URL адрес е много по-лесно да бъде запомнен. Особено ако създавате целева аудитория в претъпкана зона като социалните медии; В резултат на това за вашия целеви клиент ще бъде по-лесно да има предвид кой сте, какво правите и защо марката ви е важна в момента. Вместо да запомните подробен адрес, можете да популяризирате нещо запомнящо се, което е полезно във всеки маркетингов стил.

Персонализиран URL адрес Основната причина използването му да се превърна в незаменим инструмент за големи и малки организации във всяка индустрия е, че предоставя смислен и практичен начин за насочване на посетителите към съдържанието, което искат да видят. Поради това, трафик на вашия уебсайт Можете да го ускорите. Изглежда много професионално да напишете минимален и ясен персонализиран URL адрес, особено за тези, които ще споделят по цифрови канали.

Вашата маркова връзка също е много ефективен и лесен начин за измерване на аналитични данни на вашите цифрови маркетингови данни. Можете лесно да различите своя конкретен URL в показателите за измерване. Можете също да измерите въздействието върху различни клиенти, като създадете различни URL адреси по съответната тема.


Това също оказва влияние върху работата ви. Най-важният съвет, който трябва да запомните, е да включите целевите си ключови думи, свързани с връзката. Този инструмент е полезен за управление на 301 пренасочвания, за да запази равенството на връзките непокътнато, като същевременно създава нещо по-лесно за споделяне.

От домейн, който е първата стъпка от вашето присъствие в Интернет, до хостинг услуга; да имате подробна информация по много теми от сървъра до SSL. 

За финал, няма как да не препоръчаме услугата от Висео, която е достъпна на адрес https://wso.bg – опитайте я и вие!

Rate article
Дигитален Маркетинг
Add a comment