SEO оптимизиране на сайт за по-добро класиране Google

SEO оптимизация на сайт за по-добро класиране в Google
Google е най-популярната търсачка в света. 80% от глобалния трафик минава през търсене с Google. Това е мощно подобие на изкуствен интелект, който има трилиони информация в базата данни.

SEO оптимизиране на сайт за по-добро класиране  Google

Всеки ден милиони хора търсят отговори в Интернет. Повечето дори не знаят как работи търсещата ашина Google и как филтрира, разбира и сортира заявките на потребителите. Но не за това става въпрос в настоящата статия, а за популяризиране на уебсайтове за SEO в Google, т.е. как точно да изпреварите конкуренцията си.

Както вече беше казано, хиляди хора ежедневно се обръщат към търсачките и използват интернет. World Wide Web обхваща и обединява земното кълбо, което също го прави източник за показване на реклами и печалба. Но не забравяйте за безплатния трафик за търсене, който получавате чрез SEO оптимизация.

Популяризиране на уебсайтове на Google
Основното правило за популяризиране в Google е полезното съдържание. Не копирайте и не крадете информация от други сайтове. През 2019 г. търсачките представят копия и пренаписвания.

Основните приоритети на Google при класиране на сайта:

референции;
съдържание;
техническо състояние на сайта;
популярност.

Това са основните фактори, които определят приоритетите на Google. Ако работите правилно чрез всеки от тях, ще получите топ позиции в първа страница на Google SERP.

Референтна маса или цитиране в Интернет
Цитирането е знак, че те говорят за вас. Например вземете форума, в който посетител публикува съобщение за вашия сайт и посочи връзка. Това има положителен ефект върху класирането на търсенето и SEO промоцията.

Възможно е да закупите връзка към такива ресурси и да изкуствено навиете индекс на цитирането. Този тип изпълнителен директор е забранен от търсачките, но все още работи.

Санкции върху връзки и стратегия за покупка
За фалшифициране на популярност и връзки за изкуствено измама сайтът е лишен от рейтинги. Разбира се, не се притеснявайте, ресурсът едва ли ще бъде забранен.

Като се има предвид фактът, че би било твърде лесно да атакувате конкурент с покупката на връзки, търсачката не прилага сериозни санкции за изграждането на масови връзки. Най-често връзките вече не се вземат под внимание, но никой не знае колко робот ще изключи от индекса.

Вярно е, че има обърната страна към монетата. Не купувайте безразборно връзки. Планирайте покупката си в дългосрочен план. Рязкото увеличаване на връзките, а след това същият рязък спад ще предизвика подозрение сред търсачките и ще повлияе неблагоприятно на сайта Ви. Бъдете внимателни и не забравяйте за качеството на сайтовете, в които купувате връзки. Колкото по-стар и популярен е ресурсът, толкова по-силна е връзката от него.

Ако търсите компания, която да разработи ефективна SEO стратегия за Вас, то тогава се обърнете към W-SEO.com.

Rate article
Дигитален Маркетинг
Add a comment