Идеи за декорация за стена

Идеи за декорация за стена Разни

Няколко простички идеи по стените след ремонт могат да преобразят всеки интериор. Не всеки обаче има възможността да използва услугите на интериорен дизайнер и затова екипът на Superkartachi.com ще сподели с вас няколко идеи за декорация за стена. Често се случва след къртене , по стените да останат леки следи, които са недоловими за повечето хора, по когато знаем,че са там – това ни влудява. Ето какво можете да направите по въпроса.

На първо място е необходимо да вземете решение в какъв стил желаете да декорирате. Стенно пано или мозайка могат сериозно да повлияят върху целия дизайн, докато няколко аксесоара или разцветка на пердета биха допълнили атмосферата. Нашият съвет към вас е да не се съобразявате единствено с модните тенденции, а да изберете свой собствен стил.

Наемайки интериорен дизайнер, той ще погледне на всяка една свободна стена, като на чисто платно за рисуване. Но вие помислете малко по-практично: декорирайте, там където има нужда, прикрийте неравност, дефект или скъсан тапет; разширим визуално стаята, с помощта на огледала; фототапетът винаги си остава чудесен вариант; използвайте декоративни хартиени орнаменти; винилови стикери; декоративни орнаменти от дърво или метал; направете колажи от снимки от стените, като извдите на показ най-скъпите ви спомени, на които да се радвате ежедневно.

Rate article
Дигитален Маркетинг
Add a comment