Три съвета при създаването на вашия НОВ сайт!

Три съвета при създаването на вашия НОВ сайт!

Ето че решихте да създадете вашия първи уебсайт – това е чудесна стъпка и ви поздравявам за нея!

Все пак, има някои тънкости, с които следва да се съобразите, за да получите ДОБЪР проект, а защо не и ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН такъв. Какви са трите стъпки?

  1. Първата стъпка е продуктова – уверете се, че продуктът или услугата ви е с необходимото качество, което купувачите очакват, и че има търсене за нея на пазара. След като сте сигурни в това, проучете конкурентите и взаимствайте от тях неща от дизайна им, както и от функционалностите им.Някои фирми неразумно обявяват техните “най-продавани” продукти, помествайки ги в специална секция. Виждайки какво се продава най-много, можете да го заредите и да го промотирате.Още, при вашето състезание с конкурентите за вниманието на клиентите никога не се “бийте” ценово с тях – вместо по-ниски цени, дайте по-висока добавена стойност, така наречената възприемана добавена стойност.

    Колкото по-висока е възприеманата добавена стойност на вашите продукти или услуги, толкова по-лесно ще е за потребителя да вземе решение във ваша полза, което решение впрочем винаги е и в негова полза.

    Възприеманата добавена стойност е алтернативата на ниската цена – това е ключов момент, който да предвидите при създаването на сайт за вашия бизнес.

  2. Втората стъпка е техническата – уверете се, че сте ангажирали компетентен партньор, който е наясно какви стъпки да бъдат предприети за безупречна реализация на вашия проект.Какви биха могли да бъдат тези стъпки ли? Например – респонсив дизайн. Това е специално проектирана визия на проекта, която се адаптира съобразно големината на екрана на всяко устройство. Това е много удобно за потребителя и подобрява неговото потребителско изживяване.Също така, много удобно би било всяка продуктова страница да бъде предварително проектирана и тествана на различни устройства, за да установите как би било най-удобно за крайните ви клиенти.

    Важно е сайтът да е много бърз, навигацията да е максимално опростена, да разполага с карта на сайта, с инструмент за събиране и оптимизиране на потребителските детайли, по възможност със страници в социалните медии, да има възможност за бърза поръчка и чудесни опции за обслужване, а и също – ясен призив за действие към потребителите – да знаят откъде могат да купят и как става това.

  3. Третата стъпка е да бюджетирате добре – планирайте внимателно бюджета на вашия проект, разпределете го по месеци с конкретни цели, които са измерими и можете лесно да установите дали ги постигате. Направете го, защото иначе бихте си хвърлили парите на вятъра и не бихте постигнали резултата, който заслужавате.Това бяха трите ключови стъпки при създаването на вашия нов сайт.

Аз съм Кико, основател на Webselo.com – фирма за маркетинг и уеб дизайн. На линия сме да ви помогнем с реализацията на вашите проекти, тяхното маркетиране и дизайн.

Можете да се свържете с нас чрез сайта ни като разгледате примерни проекти или на office@webselo.com , или на +359898623062

До нови срещи!

 

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
WebSelo.com
Product Name
Web design
Rate article
Дигитален Маркетинг
Add a comment