Zdrave.biz – Стартъп за здраве

Стартъп за здраве StartUps

Представяме Ви портал за Здраве – Здраве Биз – един стартъп, който скоро ще Ви очарова с много и синтезирана информация, касаеща Вашето здраве.

Ако търсите съвети за здравето, за първа помощ, за отслабване, диети, хранене, то тогава сте на правилното място.

Посетете проекта от тук: https://www.zdrave.biz

През последните години сферата на здравеопазването става все по-привлекателна за финансови инвестиции. Медицинските стартиращи фирми твърдо заемат нишата на проекти, които, като обещаваща бизнес област, предоставят възможност да бъдат от полза за обществото. Особености на медицинските стартиращи компании Пазарът на медицински услуги е много специфичен и за да се ориентирате правилно в него, е необходимо да се отговори на основния въпрос: кой е клиентът, потребителят на продукта или услугата? Двама души се интересуват от новите медицински разработки: лекарят и пациентът. Повечето от съществуващите стартиращи компании са фокусирани върху последното. Една от активно развиващите се области е свързана с теле- и мобилната медицина.

Zdrave.biz - Стартъп за здраве
Здраве Биз – портал за здраве, билки, полезни съвети за лечение, медикаменти и други

Ентусиастите виждат бъдеще, в което традиционните посещения в лечебно заведение се заменят с комуникация със специалисти чрез комуникационни устройства, както и наблюдение на здравето на пациента с помощта на различни устройства. Вече има сензори за следене на пулса, дишането и дори засичане на приближаването на епилептичен припадък или инсулт. Важен слой сред медицинските стартиращи компании е разработването на различни програми, насочени към оптимизиране на качеството на медицинските услуги. Това могат да бъдат както бази за натрупване на информация за пациентите, превод на писмена документация в електронен формат, така и системи за оценка на удовлетвореността на пациентите от дейността на конкретно лечебно заведение. Има редица отделни сайтове, чиято цел е да направят по-удобно за пациентите да намерят подходящия лекар, чийто авторитет се потвърждава от специална рейтингова система и рейтинги. В същото време, за да попаднат и останат в базата данни на този проект, лекарите често трябва да плащат редовно „членски внос“. Не забравяйте за такава сравнително проста идея като създаването на сайтове за публикуване на медицинско съдържание и комуникация между посетителите. Това може да бъде платформа, насочена както към пациентите, с евентуална консултация със специалисти, така и към привличане на лекари за повишаване на професионалното им ниво и обсъждане на актуални проблеми в медицината. Изброените по-горе стартъпи са по един или друг начин свързани с ИТ пазара, но не забравяйте за възможността за предоставяне на услуги офлайн. Такива проекти включват такива новомодни тенденции като дешифриране на индивидуалния генетичен код, разработване на уникални фармакологични препарати и тест ленти.

Zdrave.biz - Стартъп за здраве
Здраве Биз – портал за здраве, билки, полезни съвети за лечение, медикаменти и други
Rate article
Дигитален Маркетинг
Add a comment