Професионални фризери и хладилници – с какво се отличават от тези за домашна употреба?

Професионални фризери и хладилници - с какво се отличават от тези за домашна употреба? Промоции

Да поговорим за професионалните фризери и за това, с какво се отличават от тези за домашно ползване?

Професионалните фризери и хладилници се отличават от тези за домашна употреба по няколко начина. Първо, професионалните фризери и хладилници имат по-голям капацитет от тези за домашна употреба, което ги прави подходящи за съхраняване на големи количества хранителни продукти. Освен това те са по-мощни и могат да поддържат по-ниски температури, което е необходимо за съхранение на хранителни продукти за по-дълъг период от време. Второ, професионалните фризери и хладилници са по-издръжливи и устойчиви на по-интензивна употреба. Те са проектирани да издържат на по-голямо количество отваряния на вратите, като по този начин поддържат по-стабилна температура вътре. Трето, професионалните фризери и хладилници имат по-добра изолация, която предпазва съдържанието от външни температурни влияния.

Не е никак удачно да имате ресторант, заведение за хранене и в него да ползвате фризери за домашна употреба! Всъщост не е удачно да ползвате никакво кухненско оборудване, което не е предназначено за професионална кухня, но често, за съжаление, сме свидетели на тази грешка. Тя поякога може да излезе доста скъпо!

Цената на професионалните хладилници и фризери се отличава от тази за домашна упортеба, това е факт неуспорим, но в повечето случаи евтиното за домашна употреба, вместо професионална излиза скъпо!

За да ни разберете ще го кажем така: Ако приемем, че един професионален фризер струва 1200 евро, а за домашна употреба 500 евро, то закупувайки този от 500 евро, то той ще Ви служи 2, може би 3 години, при сериозно натоварване. След което ще се наложи да се подмени с нов.

Ако приемем, че закупите този от 1200 евро, то той ще ви служи дълги години ,например 5 и повече. Хайде сега сметнете сумата от първия вариант във времето? Хайде помислете и за разправията, за закупуване, за това, че кулинарите свикват с един уред, и после трябва да го сменят и т.н.?

Съгласете се, че професионалното си е професионално! Помислете и над това, че професионален фризер се отваря ежедневно по много пъти от много готвачи, докато този за домашна употреба – оставяте за съхранение продуктите и го отваряте един път в месеца?

Накрая, професионалните фризери и хладилници често имат по-различен дизайн и функционалност, за да отговарят на нуждите на бизнеса. Например, те могат да имат по-големи вътрешни пространства, да бъдат по-лесни за почистване или да имат специални функции като автоматично размразяване.

Rate article
Дигитален Маркетинг
Add a comment