Vhod.expert – дигитално решение, спестяващо време и нерви

Vhod.expert - дигитално решение, спестяващо време и нерви Промоции

Едва ли има човек, който да не знае колко трудно се управляват средствата на етажната собственост. В много жилища все още домоуправител се избира на ротационен принцип, което води до съмнения и неточности, при отчитането предимно.

„Вход.Експерт“ предлага прозрачно и лесно управлението на една сграда, като дейността върви по-гладко. В България етажната собственост е може би единствената институция, в която няма никаква промяна в последните 50 години. Касиерите в голяма част от сградите ходят от врата на врата, за да събират таксите, пишат в тефтер, до който обикновено само те имат достъп, а това никак не помага на отчетността.

Ето какво споделя Мартин Димов, автор на платформата Вход.Експерт пред читателите на DigitalenMarketing.com:

“Вход.Експерт е лесно и удобно уеб базирано приложение, което може много да ВИ улесни. Предлагат се различни модули, като ето някои от важните…

Един от модулите на vhod.expert предоставя удобно решение за внасяне на месечните вноски за поддръжка на етажната собственост и евентуални ремонти. Собствениците на жилища вече могат да извършват тези плащания по лесен начин, използвайки абонатния номер на касите на EasyPay, услугата ePay, електронно банкиране или банкова карта, по същия начин, по който плащат сметките си за ток, вода, интернет и телевизия.

Друг важен модул предлаган от vhod.expert позволява електронното водене на книгата на етажната собственост. Тази дигитална функционалност носи множество предимства. Като IT специалист, аз приветствам дигитализацията на различни процеси, тъй като тя стандартизира и улеснява тяхното изпълнение. Например, ако домоуправителят въведе информация в електронната книга, че в определен апартамент сега живеят двама души вместо един, не е необходимо да се променя ръчно таксата за този апартамент от пет на десет лева. Софтуерът автоматично разпознава, че в жилището вече живеят двама души и таксата се актуализира автоматично от следващия месец.

Vhod.expert предоставя на собствениците на жилища удобство, ефективност и простота в административните процедури, свързани с етажната собственост. Този цифровен инструмент им дава възможност да управляват своите финанси и информация на един място, осигурявайки спестяване на време и намаляване на стреса”.

Rate article
Дигитален Маркетинг
Add a comment