Онлайн пазаруването

Най-ефективния директен маркетинг е SMS Marketing Разни

Всички знаем как цялото парти може да се провали заради слаба организация. Събирането на пари, пазаруването, изборът на алкохол, носенето на тежките торби до вкъщи, високите цени по магазините – всички тези фактори влияят на настроението на компанията и винаги има сърдити.

Как може да се предотврати това?

Онлайн пазаруването не е нов метод, но тепърва навлиза в България. Ще си помислите: „Ние не сме като мързеливите американци, можем и сами да идем до магазина, не е нужно да ни се носи наготово.“ Това не е въпрос на мързел – онлайн пазаруването е създадено, за да спестява време, да дава широк избор и да смъква крайната цена на продуктите.

Защо този метод е добър?

Замислете се колко време месечно прекарвате в супермаркети и магазини. Първо обиколка за проверка на цените, има ли промоции и къде са, нещо ми се струва скъпо – тогава за него ще ида до друг магазин. Супермаркетите поддържат добри цени на някои продукти, но тази седмица ще има промоция на ракия , следващата на луканка – не е ли по-добре цените и на двата продукта, които бихте купили заедно, да са ниски едновременно – никой не пие ракия в понеделник с мезе другата неделя. След което, незнайно защо, в пиков час от десет каси работят само две. Опашките са огромни и всички преди вас са с пълни колички. Идва вашият ред и половината ви продукти по някаква причина не искат да се маркират, затова касиерката въвежда кодовете на ръка. Колко часа месечно прекарвате в супермаркети и магазини? Ако сте сметнали, тази цифра със сигурност няма да ви хареса.

Наистина има смисъл в онлайн пазаруването, но откъде?

Гугъл ще Ви помогне да изберете правилния онлайн магазин.

Проект www.InternetMagazini.com може да Ви насочи, тъй като платформата позволява много мнения от реални потребители.

Rate article
Дигитален Маркетинг
Add a comment